Valoe Oyj                                                                                    Pörssitiedote 17.4.2018 klo 12.00

VALOE OYJ:N JA BRACKNOR INVESTMENTIN VÄLISEN RAHOITUSJÄRJESTELYN MUKAISTEN VAIHTOVELKAKIRJALAINOJEN VAIHTAMINEN OSAKKEIKSI

Valoe Oyj:n (“Yhtiö”) hallitus on 19.4.2017 julkistetun Yhtiön ja Bracknor Investmentin välisen rahoitusjärjestelyn ehtojen mukaisesti päättänyt hyväksyä Bracknor Investmentin pyynnön vaihtaa 50 000 euron vaihtovelkakirjalainaosuus Yhtiön osakkeiksi merkintähinnalla 0,51 euroa per osake. Vaihto toteutetaan siirtämällä Bracknor Investmentille yhteensä 98.039 kappaletta Yhtiön hallussa olevia omia osakkeita. Siirron jälkeen Yhtiön hallussa on yhteensä 44.413 kappaletta Yhtiön omia osakkeita.

Mikkelissä 17. päivänä huhtikuuta 2018

Valoe Oyj

HALLITUS

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Iikka Savisalo, Valoe Oyj
p.
iikka.savisalo

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.valoe

Valoen toimiala muodostuu uusiutuvaan energiaan, erityisesti aurinkosähköön, liittyvistä sovellutuksista. Valoe myy sen omaan teknologiaan pohjautuvaa automaattista aurinkosähkömodulien valmistustekniikkaa, modulien valmistuslinjoja, moduleita sekä modulien avainkomponentteja. Valoen pääkonttori on Mikkelissä.

Receive News & Ratings Via Email - Enter your email address below to receive a concise daily summary of the latest news and analysts' ratings with MarketBeat.com's FREE daily email newsletter.